Kis példányszámú, egyedi 3D reklám Az easybox összeállítása Reklámhordozók Kérdések az easybox-al kapcsolatban Aktuális árlista Referenciák Elérhetőség - LakkozóKft. - Stemma Design Kft. English site
 

A Lakkozó Kft. és a Stemma Design Kft. évek óta, nagy megelégedéssel szolgálja ki ügyfelei igényeit mind a nyomdai kivitelezés, mind a grafikai tervezés területén, legyen szó egy egyszerű névjegyről vagy egy komplett céges arculatról a vázlattól a megvalósításig.

Az easybox-ot a piaci igény hozta létre. Megrendelőink különböző igényeit „gyúrtuk össze” egy termékben.

Sokféleképpen hívják: reklámkocka, térbeli reklám, papírkocka, dekorációs kocka, reklámdoboz, pop display, point of purchase, paper cube …stb.

easybox a kis példányszámú egyedi térbeli reklámhordozó

Az easybox egy 27,5 cm-es élhosszúságú kocka, melynek hat oldalán az Ön által megadott grafika, céglogó vagy fotó jelenik meg. Felhasználható hirdetések, dekorációk és tájékoztató jellegű információk megjelenítéséhez, függesztve vagy akár egymásra helyezve. Akár összefüggő képek, feliratok is összeállíthatók.

Térbeli mivoltából adódóan, kiemelkedik a a megszokott hirdetések, plakátok "zajából", így ezzel az eszközzel külön hangsúlyt adhat a reklámozott terméknek/szolgáltatásnak. Prezentációkhoz és termékbemutatókhoz is ideális.

Használatára a Felhasználási ötletek
menüpontban számos kreatív megoldást talál.

Az easybox papíralapú, ezért csak beltéri használatra javasolt, dekorációs célokra ajánljuk.


Mi ebben az újdonság? Ha hasonló jellegű, hasonló méretű reklámhordozóra van szüksége, csak viszonylag nagy példányszámban (min. 300-500 db) tudja gazdaságosan legyártatni, egyforma kivitelben, így variációkra nincs lehetősége. Szállítása, kezelése gyakran nehézkes.

Technológiánk révén rövid átfutási idővel, kis példányszámban, az átlag piaci árhoz képest töredék áron kínáljuk. Ha nem áll rendelkezésére kész képanyag, grafikai műhelyünk révén egyedi, Önre szabott terméket is rendelhet.

A rendelt kivitelhez a függesztéshez szükséges kiegészítőket (függesztőspirál, függesztőpanel) mellékeljük. Lehetőséget kínálunk fóliázott vagy formalakkozott kivitelre is.

A kész termék terítése akár postai úton is könnyen megoldható (csomagolva kb.: 32x32x1 cm/db), a felhasználás helyszínén is, a mellékelt útmutató alapján, könnyen összeállítható. Később szétszedhető, variálható és akár egy oldala is cserélhető.

easybox egységcsomag

Tehát:

• Egyedi, megrendelőre szabott
• Rövid átfutási idővel készül
• Látványos, figyelemfelkeltő
• Kis példányszámban rendelhető
• Elérhető árfekvés
• Egyszerű szállítás, postai úton is küldhető
• Ragasztás nélkül összeállítható, szétszedhető, átépíthető
• A hat oldalon akár hat különböző kép is elhelyezhető
• Függeszthető, egymásra helyezhető
• Környezetbarát, magyar termék

Az easybox nyomtatható termékleírását itt találja.

A file megnyitásához szükséges Adobe Acrobat Reader itt tölthető le.

 
Környezetbarát, magyar termék Grafikai tervezés Nyomdaipari szolgáltatások moose.hu - Túlélőcsomagok, vészhelyzeti felszerelések és eszközök webáruháza CsodaCsupor.hu - Az egészséges ételek tárháza
©2009 Stemma Design Kft. Minden jog fenntartva. www.stemma.hu