Kis példányszámú, egyedi 3D reklám Az easybox összeállítása Reklámhordozók Kérdések az easybox-al kapcsolatban Aktuális árlista Referenciák Elérhetőség - LakkozóKft. - Stemma Design Kft. English site
 

Az easybox-al ismerkedőknek az alábbi útmutató segít az összeállításban, ami a gyakorlatban sokkal egyszerűbb mint gondolná! Az összeállításához minimális kézügyesség szükséges, némi gyakorlat után nem okoz gondot.


Tipp.Kb. egy asztalnyi, kényelmes, jól megvilágított és sík munkafelületen dolgozzon! Nem árt, ha kéznél van egy vonalzó vagy hasonló eszköz.

easybox egységcsomag

1. Az easybox-ot felhasználásra előkészítve kapja kézhez:

Csomagolja ki és ellenőrizze, hogy minden alkotórész
kéznél van-e:

a kocka 6 oldala, a függesztőspirál* és az összeállításhoz szükséges gumigyűrűk (8 db),
valamint az összeállítási útmutató, (ami esetenként egyik oldallap belső oldalán található).

(*A rendelt terméktől függően.)


Az oldalakélek behajtása

2. Vegyen kézbe egy oldallapot és fordítsa le a képes oldalával az asztal felé, majd a oldalakon található füleket a hajtási élek mentén hajtsa vissza a kép nélküli oldal felé.
A hajtási éleket erősen "simítsa" le a vonalzóval. Ismételje meg mind a hat oldallap minden oldalával.

Oldalfüggeszték rendelése esetén a merevítővel ellátott oldallap képes oldala felől dugja be a függesztospirál végét az egyik lyukon majd meghajlítva fűzze át a másik lyukon.
A drót végét hurkolja rá a bemenő szálra.

Tegye félre az oldallapot, ez lesz az Ön easybox-ának teteje.

3.Fordítsa fel az oldallapokat, hogy a képek láthatóak legyenek. Összeállítás előtt rendezze el az oldalakat, hogy a megfelelő eredményt kapja.

Gumigyűrű felhelyezése a sarkokban

4. Az box oldalak összekapcsolása

Válassza ki a kocka alsó (alapnak szánt) oldallapját és fektesse az asztalra képes oldallal lefelé.

Tipp: Sarokfüggesztős kivitel esetén a függesztési sarkot alkotó oldallap egyikét válassza, és ezt a sarkot állítsa össze először.

Az alapoldallap behajló füléhez fogja hozzá az egyik erre állítandó oldallap élén található behajló fület úgy, hogy azokon található lyukak egymásra essenek.

A gumigyűrűt akassza be a vájatba és húzza be a furatig. A szakadás elkerülése végett óvatosan dolgozzon, ne erőltesse! A két közelebbi furatba is illessze be a gumigyűrűt!

A sarkot alkotó harmadik oldallapot annak behajlófüleivel és a gumival kapcsolja hozzá a már összegumizott két oldallaphoz.
Az alap többi sarkánál is hasonlóképpen járjon el.

Tipp:

Menet közben érdemes az oldallapok többi érintkező sarkait is összegumizni, így menet közben nem lifegnek az oldalak.

Sarokfüggesztős kivitel esetén helyezze be a függesztőspirált a megfelelő sarokhoz a következőképpen:

Hajlítson "U" alakot a függesztőspirál drótján, majd a képen látható módon fűzze bele a sarokba felhelyezett gumit, ezek után a drót végét hurkolja meg, majd a függesztőspirált dugja ki a a kocka sarkán! Ez esetben a gumigyűrűt szimplán használja.

Függeszthető reklám

5. Az utolsó oldallap felhelyezése

Ha még nem tette volna meg, helyezze fel a már kapcsolódó oldallapok sarkaira is a gumigyűrűket. A gyűrűk engedik, hogy az oldallapok kapcsolódása közé óvatosan be tudjunk nyúlni.

A befejező oldalt fektesse a majdani helyére, majd az egyik sarkától indulva a szomszédos oldalélek között ujjal benyúlva, akassza be a gumigyűrűt a megfelelő vájatba. Ismételje meg többi saroknál.

Tipp: Segítségére lehet egy vonalzó, hogy a résbe benyúlva a helyére akasszuk a gumit.

Szétszerelés

6. Az utolsó oldal felhelyezésével az Ön easybox-a bevetésre kész!

Gratulálunk!


Tipp: Az easybox szétszedhető és átépíthető, de nagyon óvatosan járjon el a gumigyűrűk kiakasztásakor, hogy a papír el ne szakadjon! Ha a szétszedésnél nem akar kockáztatni, az első egy-két gumigyűrűt az élek között benyúlva ollóval vágja el. Ezeket akár befőttesgumival is pótolhatja.

A fülek és más alkotórészek elszakadásáért felelősséget nem vállalunk!


Útmutatónkat pdf formátumban itt is letöltheti.

A file megnyitásához szükséges Adobe Acrobat Reader itt tölthető le.


 
Környezetbarát, magyar termék Grafikai tervezés Nyomdaipari szolgáltatások moose.hu - Túlélőcsomagok, vészhelyzeti felszerelések és eszközök webáruháza CsodaCsupor.hu - Az egészséges ételek tárháza
©2009 Stemma Design Kft. Minden jog fenntartva. www.stemma.hu