Kis példányszámú, egyedi 3D reklám Az easybox összeállítása Reklámhordozók Kérdések az easybox-al kapcsolatban Aktuális árlista Referenciák Elérhetőség - LakkozóKft. - Stemma Design Kft. English site
 

Az easybox rendelésével, áraival, összeállításával kapcsolatos kérdések rövid összefoglalását alább olvashatja. Igyekszünk a felmerülő kérdések-válaszok számát folyamatosan bővíteni.


K: A meglévő 24 db easybox-om egy-egy oldalát szeretném cserélni, mert azon megváltozott az akciós %. Újat kell rendeljek, vagy van lehetőségem csak egy oldalt cserélni?
V: Igen van, egyedi áron számítjuk, kérjük lépjen kapcsolatba kollegáinkkal.

K: Kültéren szeretném használni az easybox-t lehetséges ez?
V: Az easybox papíralapú termék, kültéren és párás/vizes helyiségben való használatát nem javasoljuk. A fóliázott kivitel ugyan jobban ellenáll a ráfröccsenő víznek, de kültéri használatát csak tiszta, száraz és szélmentes időbentartjuk lehetségesnek.

K: Meddig használható az easybox?
V: Az easybox papíralapú és nyomdatechnikai eljárással készül. Hasonló élettartammal bír, mint általában a nyomdai termékek. Ha óvjuk a víztől, tűző naptól és a fizikai sérülésektől, évtizedekig megőrzi formáját.

K: Érdekel a termék, hol nézhetem meg élőben?
V: Egyeztessen kollegáinkkal mikor várhatjuk bemutatótermünkben, lehetőség van arra is hogy felkeressük. Ezen kívül találkozhat a referenciák menüpontban felsorolt partnereink easybox-aival bárhol az országban.

K: Az easybox-omra már nincs szükségem mit tegyek vele?
V: A gyártás során törekszünk az optimális papírfelhasználásra a keletkező papírhulladékot újrahasznosítjuk. Kérjük, használja a szelektív hulladékgyűjtő papírhulladék tárolóját, tegyen ezzel is a jövő tisztább környezetéért!

K: Az easybox felfüggesztéséhez nekem kell beszerezzem a függesztőt?
V: Nem, a megrendelt kiviteltől függően a csomagban mellékeljük a függesztőspirált, illetve a sarokfüggesztő panelt.

K: Tudok más, a megadott mérettől kisebbet rendelni?
V: Az easybox-ot a lehető legnagyobb, de még kezelhető méretre terveztük, hiszen itt a méret a lényeg. Termékfejlesztésnél figyelembe vesszük a felmerülő igényeket, így a lehetőség megvan rá. Konkrét kérésével lépjen kapcsolatba velünk!

K: Szeretném eladásaimat növelni az easybox segítségével, de vállalkozásomnak még igazi logója sincs, mit tegyek?
V: Grafikai stúdiónk megtervezi cégéhez illő megjelenést a logótól a névjegykártyán keresztül a hirdetésekig, így az egyedi easybox-át is. Kérjen árajánlatot tőlünk!
 
Környezetbarát, magyar termék Grafikai tervezés Nyomdaipari szolgáltatások moose.hu - Túlélőcsomagok, vészhelyzeti felszerelések és eszközök webáruháza CsodaCsupor.hu - Az egészséges ételek tárháza
©2009 Stemma Design Kft. Minden jog fenntartva. www.stemma.hu