easybox.hu - Segítünk megtalálni az optimális csomagolási megoldást

Easybox ügyfélszolgálat

Cukrászati, streetfood csomagolásokat és más akár egyedi dobozokat tervezünk gyártunk és értékesítünk, melyeket megtalál webáruházunkban a fenti képre kattintva.
Sokan, tévesen, cégünket keresi az easybox csomagautomatákkal kapcsolatban, ezért létrehoztuk ezt az oldalt egy helyen megtalálja azokat az elérhetőségeket, melyeken segítséget kérhet, ha problémája akad az automatákkal.

easybox csomagautomata probléma esetén hívja a

06 1 374 38 90

SameDay easybox csomagautomata ügyfélszolgálat telefonszámát.

Esetenként a várakozási idő megnövekedhet, kérjük várjon türelemmel.

 

Az automatákat a Delivery Solutions Kft. üzemelteti:
1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép.
Telefonszám: 36 1 374 3890 | Email: [email protected]
Ügyfélszolgálati nyitvatartási idő: H-P 08:00 – 17:00

Túlélőcsomagok, vészhelyzeti felszerelések, eszközök webáruháza - Moose.hu
Egyedi céges ajándékok karácsonyra, ünnepnapokra és marketing célra - csodacsupor.hu

Csomagautomatával kapcsolatos kérdések lehetnek: elveszett kód – nem nyílik a fiók – hibás kód – üres fiók – sérült csomag – átvételi probléma …stb.

További információk:
https://sameday.hu/easybox/
easybox csomagautomata használata …stb.


 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen termékeket rendelhetek eMAG easybox csomagautomatába?

Ez a szállítási mód elérhető minden eMAG és az erre a szolgáltatásra szerződött Marketplace partner által forgalmazott termék esetén, ami nem haladja meg a 44,5 x 47 x 39 cm méretet, és súlya nem több, mint 20 kg, valamint nem a háztartási nagygépek kategóriában található. A termékoldalon tudod leellenőrizni, hogy ez az átvételi mód elérhető-e az adott terméknél.

Milyen fizetési mód érhető el eMAG easyboxba történő rendelés esetén?

Bankkártyával a helyszínen vagy online a rendelés leadásakor, valamint eCREDIT szolgáltatásunkat igénybe véve tudsz fizetni.

Mennyibe kerül a szállítás?

Bizonyos méretű eMAG által forgalmazott termék kiszállítása kérhető eMAG easybox csomagautomatába, melynek díja megrendelésenként 640 Ft-ba kerül. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a kiszállítással kapcsolatos részleteket megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mikor vehetem át a megrendelt terméket az eMAG easybox csomagautomatából?

A rendelésed átvételére bármikor lehetőséged van az értesítéstől számított 72 órán belül. Ez alól kivétel a december hónap, amikor a megnövekedett megrendelésszám miatt 48 óra áll a rendelkezésedre. Amennyiben a választott eMAG easybox csomagautomata egy bevásárlóközpontban található, úgy előzetesen informálódj az adott helyszín nyitvatartásáról.

Milyen terméket küldhetek vissza eMAG easybox csomagautomatába?

Ez a visszaküldési mód elérhető minden eMAG és erre a szolgáltatásra szerződött Marketplace partner által forgalmazott termék esetén, ami nem haladja meg a 44,5 x 47 x 39 cm méretet, és súlya nem több, mint 20 kg, valamint nem a háztartási nagygépek kategóriában található. A Visszaküldési űrlapon tudod ellenőrizni, hogy elérhető-e a visszaküldési mód az adott terméknél. További információt a termékvisszaküldéssel kapcsolatban itt találsz.

Visszaküldhetem-e a terméket eMAG easyboxon keresztül, ha az javításra szorul?

Jelenleg erre nincs lehetőség. Azon javításra szoruló termékeket, amelyeket az eMAG forgalmaz jelenleg csak futárszolgálattal lehet visszaküldeni az eMAG háztól-házig garancia keretében a Szerviz űrlapon. További információt a garanciális javítással kapcsolatban itt találsz. Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetében a termék szervizbe küldésének menetét megtekintheted a partnerek saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mennyibe kerül a termékvisszaküldés?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetén a termékvisszaküldés díjmentes. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a visszaküldés feltételeit megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mennyi idő áll rendelkezésre a termékvisszaküldésre?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetében 30 naptári nap áll rendelkezésedre az átvétel időpontjától számítva. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a visszaküldés időtartamát megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Hogyan kapom vissza a visszaküldött termék árát?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetében, amennyiben a visszaküldött termék megfelel a visszaküldési feltételeknek, úgy a termék vételárának visszatérítésére két lehetőség van: vásárlási utalvány vagy pénzvisszafizetés. A szerződött Marketplace partnerek esetében csak pénzvisszatérítésre van lehetőség, amelynek pontos részleteit megtalálod minden partner adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mennyi időn belül kapom vissza a termék árát?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetében a vételár a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül kerül visszafizetésre. A szerződött Marketplace partnerek esetében a pénzvisszatérítés idejét megtalálod minden partner adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Hol találok bővebb információt az eMAG easybox csomagautomatával kapcsolatban?

További kérdés esetén keress minket az alábbi telefonszámon: +36 (1) 885 5500, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.