easybox

ügyfélszolgálat

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy az easybox csomagautomatákkal kapcsolatban egy helyen megtalálja azokat az elérhetőségeket, melyeken segítséget kérhet, ha problémája vagy csak kérdése lenne pl.: címei, helyei, használata.

easybox csomagautomata probléma esetén hívja a

06 1 374 38 90

SameDay easybox csomagautomata ügyfélszolgálat telefonszámát.

Esetenként a várakozási idő megnövekedhet, kérjük várjon türelemmel.

 

Az automatákat a Delivery Solutions Kft. üzemelteti:
1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép.
Telefonszám: 36 1 374 3890 | Email: info@sameday.hu
Ügyfélszolgálati nyitvatartási idő: H-P 08:00 – 17:00

Túlélőcsomagok, vészhelyzeti felszerelések, eszközök webáruháza - Moose.hu
Egyedi céges ajándékok karácsonyra, ünnepnapokra és marketing célra - csodacsupor.hu

Csomagautomatával kapcsolatos kérdések lehetnek: elveszett kód – nem nyílik a fiók – hibás kód – üres fiók – sérült csomag – átvételi probléma …stb.

További információk:
https://sameday.hu/easybox/
easybox csomagautomata használata …stb.


 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen termékeket rendelhetek eMAG easybox csomagautomatába?

Ez a szállítási mód elérhető minden eMAG és az erre a szolgáltatásra szerződött Marketplace partner által forgalmazott termék esetén, ami nem haladja meg a 44,5 x 47 x 39 cm méretet, és súlya nem több, mint 20 kg, valamint nem a háztartási nagygépek kategóriában található. A termékoldalon tudod leellenőrizni, hogy ez az átvételi mód elérhető-e az adott terméknél.

Milyen fizetési mód érhető el eMAG easyboxba történő rendelés esetén?

Bankkártyával a helyszínen vagy online a rendelés leadásakor, valamint eCREDIT szolgáltatásunkat igénybe véve tudsz fizetni.

Mennyibe kerül a szállítás?

Bizonyos méretű eMAG által forgalmazott termék kiszállítása kérhető eMAG easybox csomagautomatába, melynek díja megrendelésenként 640 Ft-ba kerül. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a kiszállítással kapcsolatos részleteket megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mikor vehetem át a megrendelt terméket az eMAG easybox csomagautomatából?

A rendelésed átvételére bármikor lehetőséged van az értesítéstől számított 72 órán belül. Ez alól kivétel a december hónap, amikor a megnövekedett megrendelésszám miatt 48 óra áll a rendelkezésedre. Amennyiben a választott eMAG easybox csomagautomata egy bevásárlóközpontban található, úgy előzetesen informálódj az adott helyszín nyitvatartásáról.

Milyen terméket küldhetek vissza eMAG easybox csomagautomatába?

Ez a visszaküldési mód elérhető minden eMAG és erre a szolgáltatásra szerződött Marketplace partner által forgalmazott termék esetén, ami nem haladja meg a 44,5 x 47 x 39 cm méretet, és súlya nem több, mint 20 kg, valamint nem a háztartási nagygépek kategóriában található. A Visszaküldési űrlapon tudod ellenőrizni, hogy elérhető-e a visszaküldési mód az adott terméknél. További információt a termékvisszaküldéssel kapcsolatban itt találsz.

Visszaküldhetem-e a terméket eMAG easyboxon keresztül, ha az javításra szorul?

Jelenleg erre nincs lehetőség. Azon javításra szoruló termékeket, amelyeket az eMAG forgalmaz jelenleg csak futárszolgálattal lehet visszaküldeni az eMAG háztól-házig garancia keretében a Szerviz űrlapon. További információt a garanciális javítással kapcsolatban itt találsz. Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetében a termék szervizbe küldésének menetét megtekintheted a partnerek saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mennyibe kerül a termékvisszaküldés?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetén a termékvisszaküldés díjmentes. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a visszaküldés feltételeit megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mennyi idő áll rendelkezésre a termékvisszaküldésre?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetében 30 naptári nap áll rendelkezésedre az átvétel időpontjától számítva. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a visszaküldés időtartamát megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Hogyan kapom vissza a visszaküldött termék árát?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetében, amennyiben a visszaküldött termék megfelel a visszaküldési feltételeknek, úgy a termék vételárának visszatérítésére két lehetőség van: vásárlási utalvány vagy pénzvisszafizetés. A szerződött Marketplace partnerek esetében csak pénzvisszatérítésre van lehetőség, amelynek pontos részleteit megtalálod minden partner adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Mennyi időn belül kapom vissza a termék árát?

Minden eMAG által forgalmazott termék esetében a vételár a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül kerül visszafizetésre. A szerződött Marketplace partnerek esetében a pénzvisszatérítés idejét megtalálod minden partner adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Hol találok bővebb információt az eMAG easybox csomagautomatával kapcsolatban?

További kérdés esetén keress minket az alábbi telefonszámon: +36 (1) 885 5500, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.