Menü Bezárás

Reklámkocka 275 mm

1.300,0 Ft+Epr/db*
nettó: 1.023,6 Ft +Epr/db*

akár 1025+Áfa Ft/db-tól
Vállalási idő min. 10 munkanap.

Az easybox egy 27,5 cm-es élhosszúságú kocka, melynek hat oldalán az Ön által megadott grafika, céglogó vagy fotó jelenik meg. Felhasználható hirdetések, dekorációk és tájékoztató jellegű információk megjelenítéséhez, függesztve vagy akár egymásra helyezve.

Térbeli mivoltából adódóan, kiemelkedik a a megszokott hirdetések, plakátok “zajából”, így ezzel az eszközzel külön hangsúlyt adhat a reklámozott terméknek/szolgáltatásnak.

  • Egyedi, megrendelőre szabott
  • Látványos, figyelemfelkeltő
  • Kis példányszámban rendelhető, javasolt minimális mennyiség 10 db

 

Raktáron

Cikkszám: easybox Kategóriák: ,

Az easybox-ot a piaci igény hozta létre. Megrendelőink különböző igényeit „gyúrtuk össze” egy termékben:
reklámkocka, térbeli reklám, papírkocka, dekorációs kocka, reklámdoboz, pop display, point of purchase, paper cube …stb. sokféleképpen hívhatják.

01

Az easybox egy 27,5 cm-es élhosszúságú kocka, melynek hat oldalán az Ön által megadott grafika, céglogó vagy fotó jelenik meg. Felhasználható hirdetések, dekorációk és tájékoztató jellegű információk megjelenítéséhez, függesztve vagy akár egymásra helyezve. Akár összefüggő képek, feliratok is összeállíthatók.

Térbeli mivoltából adódóan, kiemelkedik a a megszokott hirdetések, plakátok “zajából”, így ezzel az eszközzel külön hangsúlyt adhat a reklámozott terméknek/szolgáltatásnak. Prezentációkhoz és termékbemutatókhoz is ideális.

Használatára a Felhasználási ötletek pontban számos kreatív megoldást talál.

Az easybox papíralapú, ezért csak beltéri használatra javasolt, dekorációs célokra ajánljuk.

MI EBBEN AZ ÚJDONSÁG!?

Ha hasonló jellegű, hasonló méretű reklámhordozóra van szüksége, csak viszonylag nagy példányszámban (min. 300-500 db) tudja gazdaságosan legyártatni, egyforma kivitelben, így variációkra nincs lehetősége. Szállítása, kezelése gyakran nehézkes.

Technológiánk révén rövid átfutási idővel, kis példányszámban, az átlag piaci árhoz képest töredék áron kínáljuk. Ha nem áll rendelkezésére kész képanyag, grafikai műhelyünk révén egyedi, Önre szabott terméket is rendelhet.

A rendelt kivitelhez a függesztéshez szükséges kiegészítőket (függesztőspirál, függesztőpanel) mellékeljük. Lehetőséget kínálunk fóliázott vagy formalakkozott kivitelre is.

A kész termék terítése akár postai úton is könnyen megoldható (csomagolva kb.: 32x32x1 cm/db), a felhasználás helyszínén is, a mellékelt útmutató alapján, könnyen összeállítható. Később szétszedhető, variálható és akár egy oldala is cserélhető.

02

Tehát:

• Egyedi, megrendelőre szabott
• Látványos, figyelemfelkeltő
• Kis példányszámban rendelhető
• Elérhető árfekvés
• Egyszerű szállítás, postai úton is küldhető
• Ragasztás nélkül összeállítható, szétszedhető, átépíthető
• A hat oldalon akár hat különböző kép is elhelyezhető
• Függeszthető, egymásra helyezhető
• Környezetbarát, hazai tervezésű és gyártású termék, FSC vagy PEFC minősítésű – fenntartható és felelős erdőgazdálkodásból származó – papír felhasználásával készül

Az easybox nyomtatható termékleírását itt találja.

A file megnyitásához szükséges Adobe Acrobat Reader itt tölthető le.

SÍKBÓL 3 DIMENZIÓBA, AVAGY AZ EASYBOX ÉLETRE KEL – segédlet

Az easybox-al ismerkedőknek az alábbi útmutató segít az összeállításban, ami a gyakorlatban sokkal egyszerűbb mint gondolná! Az összeállításához minimális kézügyesség szükséges, némi gyakorlat után nem okoz gondot, de 8-10 perc azért kellhet az összerakáshoz.

Tipp: Kb. egy asztalnyi, kényelmes, jól megvilágított és sík munkafelületen dolgozzon! Nem árt, ha kéznél van egy vonalzó vagy hasonló eszköz.

starterpack

1. Az easybox-ot felhasználásra előkészítve kapja kézhez:

Csomagolja ki és ellenőrizze, hogy minden alkotórész kéznél van-e:

  • a kocka 6 oldala,
  • a függesztőspirál*
  • az összeállításhoz szükséges gumigyűrűk (8 db)
  • az összeállítási útmutató, (ami esetenként egyik oldallap belső oldalán található)

(*A rendelt terméktől függően.)

pic01

2. Vegyen kézbe egy oldallapot és fordítsa le a képes oldalával az asztal felé, majd a oldalakon található füleket a hajtási élek mentén hajtsa vissza a kép nélküli oldal felé.
A hajtási éleket erősen “simítsa” le a vonalzóval. Ismételje meg mind a hat oldallap minden oldalával.

Oldalfüggeszték rendelése esetén a merevítővel ellátott oldallap képes oldala felől dugja be a függesztospirál végét az egyik lyukon majd meghajlítva fűzze át a másik lyukon.
A drót végét hurkolja rá a bemenő szálra.

Tegye félre az oldallapot, ez lesz az Ön easybox-ának teteje.

3. Fordítsa fel az oldallapokat, hogy a képek láthatóak legyenek. Összeállítás előtt rendezze el az oldalakat, hogy a megfelelő eredményt kapja.

pic02

4. A kocka oldalainak összekapcsolása

Válassza ki a kocka alsó (alapnak szánt) oldallapját és fektesse az asztalra képes oldallal lefelé.

Tipp: Sarokfüggesztős kivitel esetén a függesztési sarkot alkotó oldallap egyikét válassza, és ezt a sarkot állítsa össze először.

Az alapoldallap behajló füléhez fogja hozzá az egyik erre állítandó oldallap élén található behajló fület úgy, hogy azokon található lyukak egymásra essenek.

A gumigyűrűt akassza be a vájatba és húzza be a furatig. A szakadás elkerülése végett óvatosan dolgozzon, ne erőltesse! A két közelebbi furatba is illessze be a gumigyűrűt!

A sarkot alkotó harmadik oldallapot annak behajlófüleivel és a gumival kapcsolja hozzá a már összegumizott két oldallaphoz.
Az alap többi sarkánál is hasonlóképpen járjon el.

Tipp: Menet közben érdemes az oldallapok többi érintkező sarkait is összegumizni, így menet közben nem lifegnek az oldalak.

Sarokfüggesztős kivitel esetén helyezze be a függesztőspirált a megfelelő sarokhoz a következőképpen:

Hajlítson “U” alakot a függesztőspirál drótján, majd a képen látható módon fűzze bele a sarokba felhelyezett gumit, ezek után a drót végét hurkolja meg, majd a függesztőspirált dugja ki a a kocka sarkán! Ez esetben a gumigyűrűt szimplán használja.

pic11

5. Az utolsó oldallap felhelyezése

Ha még nem tette volna meg, helyezze fel a már kapcsolódó oldallapok sarkaira is a gumigyűrűket. A gyűrűk engedik, hogy az oldallapok kapcsolódása közé óvatosan be tudjunk nyúlni.

A befejező oldalt fektesse a majdani helyére, majd az egyik sarkától indulva a szomszédos oldalélek között ujjal benyúlva, akassza be a gumigyűrűt a megfelelő vájatba. Ismételje meg többi saroknál.

Tipp: Segítségére lehet egy vonalzó, hogy a résbe benyúlva a helyére akasszuk a gumit.

6. Az utolsó oldal felhelyezésével az Ön easybox-a bevetésre kész!

Gratulálunk!

 

Tipp: Az easybox szétszedhető és átépíthető, de nagyon óvatosan járjon el a gumigyűrűk kiakasztásakor, hogy a papír el ne szakadjon! Ha a szétszedésnél nem akar kockáztatni, az első egy-két gumigyűrűt az élek között benyúlva ollóval vágja el. Ezeket akár befőttes gumival is pótolhatja. A fülek és más alkotórészek elszakadásáért felelősséget nem vállalunk!

Útmutatónkat pdf formátumban itt is letöltheti.

A file megnyitásához szükséges Adobe Acrobat Reader itt tölthető le.

FELHASZNÁLÁSI ÖTLETEK

pic12

Több, szöveggel ellátott, easybox-ból, egymásra helyezve, látványos oszlopok, és térbeli építmények “építhetők”.
Keresztrejtvény és scrabble kedvelőknek szép feladat, hogy a négy látható oldalon egyszerre értelmes szavak álljanak össze.

pic16

Egy kép több easybox-ból összeállítva. Óriáskirakók, módosítható hirdetések, oktatóeszköz, vetélkedők kelléke… a felhasználás határtalan.

pic13

A képen egy időszakos rendezvényre készült, idiglenes információs jelzés látható, sarokfüggesztős kivitelben.

pic15

Egy kép több easybox-ból összeállítva. Óriáskirakók, módosítható hirdetések, oktatóeszköz, vetélkedők kelléke… a felhasználás határtalan.

usage01

Példa egy felhasználási módra, amire nem ajánljuk az easybox-ot. 🙂

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Az easybox rendelésével, áraival, összeállításával kapcsolatos kérdések rövid összefoglalását alább olvashatja.
Más felmerülő kérdéseivel nyugodtan keressen minket!

K: A meglévő 24 db easybox-om egy-egy oldalát szeretném cserélni, mert megváltozott az akció . Újat kell rendeljek, vagy van lehetőségem csak egy oldalt cserélni?
V: Igen van, egyedi áron számítjuk, kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

K: Kültéren szeretném használni az easybox-t lehetséges ez?
V: Az easybox papíralapú termék, kültéren és párás/vizes helyiségben való használatát nem javasoljuk. A fóliázott kivitel ugyan jobban ellenáll a ráfröccsenő víznek, de kültéri használatát csak tiszta, száraz és szélmentes időbentartjuk lehetségesnek.

K: Meddig használható az easybox?
V: Az easybox papíralapú és nyomdatechnikai eljárással készül. Hasonló élettartammal bír, mint általában a nyomdai termékek. Ha óvjuk a víztől, tűző naptól és a fizikai sérülésektől, évtizedekig megőrzi formáját.

K: Érdekel a termék, hol nézhetem meg élőben?
V: Egyeztessen kollégáinkkal mikor várhatjuk bemutatótermünkben, lehetőség van arra is hogy felkeressük. Ezen kívül találkozhat a referenciák menüpontban felsorolt partnereink easybox-aival bárhol az országban.

K: Az easybox-omra már nincs szükségem mit tegyek vele?
V: A gyártás során törekszünk az optimális papírfelhasználásra a keletkező papírhulladékot újrahasznosítjuk. Kérjük, használja a szelektív hulladékgyűjtő papírhulladék tárolóját, tegyen ezzel is a jövő tisztább környezetéért!

K: Az easybox felfüggesztéséhez nekem kell beszerezzem a függesztőt?
V: Nem, a megrendelt kiviteltől függően a csomagban mellékeljük a függesztőspirált, illetve a sarokfüggesztő panelt.

K: Tudok más, a megadott mérettől kisebbet rendelni?
V: Az easybox-ot a lehető legnagyobb, de még kezelhető méretre terveztük, hiszen itt a méret a lényeg. Termékfejlesztésnél figyelembe vesszük a felmerülő igényeket, így a lehetőség megvan rá. Konkrét kérésével lépjen kapcsolatba velünk!

K: Szeretném eladásaimat növelni az easybox segítségével, de vállalkozásomnak még igazi logója sincs, mit tegyek?
V: Grafikai stúdiónk megtervezi cégéhez illő megjelenést a logótól a névjegykártyán keresztül a hirdetésekig, így az egyedi easybox-át is. Kérjen árajánlatot tőlünk!

Tömeg 180 g
Méretek 320 × 320 × 10 mm
Méret

Összeszerelve: 275 x 275 x 275 mm
Lapra szerelve: kb 320 x 320 x 10 mm

Kivitel

Papír hordozó, igény szerint egyedi nyomattal ellátva, akár felületkezelt (fóliázott) kivitel

Cs. egység

Akár 1 db-tól rendelhető

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.